Webonomic - the Gears of Internet

Internet

netwerk

Vinden en gevonden worden. De website van een bedrijf is het visitekaartje van de 21e eeuw en dat visitekaartje brengt u graag simpel en helder over aan iedereen die geïnteresseerd is. Een klant die op zoek is naar de prijs van een product, of een telefoonnummer om informatie op te vragen, van belang is dat de informatie snel gevonden kan worden.

efficiency

Webonomic ontwikkelt weboplossingen vanuit een weloverwogen, economisch motief. Al lijkt schaarste geen rol te spelen in een digitale wereld waarin een kopie niet van een origineel te onderscheiden is en reproductie min of meer kosteloos kan worden toegepast, er zijn andere facetten die wel degelijke een rol spelen in de efficiency van internet-toepassingen.

Elke keten is zo sterk als de zwakste schakel. Het internet is een netwerk opgebouwd uit ontelbare koppelingen. Mensen communiceren over internet en het is van belang dat uw informatie beschikbaar komt zonder veel moeite. Internationale open standaarden, structuur en toegankelijkheid zijn sleutelwoorden die uw website tot een geschikt visitekaartje voor uw bedrijf maken.

winst & binding

Wie bent u en wat voor dienstverlening biedt uw bedrijf aan? De website van een bedrijf is het visitekaartje van de 21e eeuw en zit dit interactieve visitekaartje eenmaal opgeborgen in de binnenzak van uw clientèle dan bent u verzekerd van een grote mate van klantenbinding. Dat is winst voor zowel u als voor uw klanten.

zoekmachine

Vinden en gevonden worden. Zonder zoekmachines is het zoeken naar een speld in de hooiberg. Daarom is het van belang dat uw site goed vindbaar is door de grote zoekmachines van Google, Yahoo en MSN. Een heldere structuur, een weloverwogen indeling en de juiste toepassing van internettechnieken zijn een voorwaarde om gezichtsbepalende rol te kunnen spelen.